Welkom in de wereld van Declaré

Ik werk met de schoonheidsproducten van Declaré

Declaré zorgt voor de schoonheid van een gevoelige huid en is gespecialiseerd in deze gevoelige huid. Er is een volledig scala aan producten ontwikkeld. Zo is er voor iedere specifieke behoefte een passend product. Want ook de gevoelige huid kent verschillende huidtypen die hun eigen verzorgingsbehoefte hebben. Resultaat is een bijzondere lijn van kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam. Met nadruk op een optimale werkzaamheid en verdraagzaamheid. Declaré zet zich in voor puurheid, eerlijkheid en transparantie in de hele lijn van producten.

De filosofie van Declaré

Het ontstaan van het merk Declaré.

Declaré werd rond 1980 ontwikkeld en was destijds wereldwijd de eerste cosmeticalijn speciaal gericht op de gevoelige huid. De producten worden in Zwitserland door gerenommeerde instituten onder strenge farmaceutische controle gemaakt.

Balans tussen hoge verdraagzaamheid en optimale werkzaamheid.

Tot voor kort konden cliënten met een gevoelige huid een werkzaam product minder goed verdragen, omdat de werkzaamheid ten koste ging van de verdraagzaamheid. Declaré heeft door intensieve research de ideale balans gevonden tussen effectiviteit, aantoonbare resultaten en een optimale verdraagzaamheid. Toevoegingen als geurstoffen, aromaten en conserveermiddelen worden onder strenge richtlijnen getest op de gevoelige huid. De producten zijn zo afgestemd dat met de geringste toevoegingen wordt volstaan. De perfecte combinatie om aan de verzorgingswensen van klanten te voldoen en de hoogste productveiligheid te behouden.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Declaré.